Hoppa till innehåll

Om oss

Vi är störst i Sverige

Duschdraperiet.se är Sveriges största e-butik inriktad på dusch- och badrumsvaror. Vi har sålt badrumsartiklar på nätet sedan 2012. Verksamheten ägs och drivs i Sverige och är momsregistrerad. Alla våra produkter är kvalitetskontrollerade och håller en hög standard. Sortimentet innehåller ett stort spann av olika motiv, samt både lågprisprodukter samt varor med mer exklusiv formgivning och materialval. Den genomgående faktorn hos våra produkter är den höga prisvärdheten.

Vårt sortiment

Denna butik är specialiserad och inriktad på snygga draperier och bekväma tillbehör till din duschhörna och badrum. Vi jobbar ständigt med att uppdatera vårt sortiment för att kunna erbjuda duschdraperier i nya färger och material. Har du tips på motiv, färger eller nya produkter som du skulle vilja se i vårt sortiment så tar vi gärna emot tips. Din åsikt är värdefull för oss!

Verksamheten

Butiken drivs av bolaget Factive AB (org. nr 559089-5123, tidigare Tyresö e-handel AB). Lager och verksamhet är lokaliserat strax utanför Stockholm. Verksamheten är godkänd för F-skatt.

Lär känna oss bättre

Vi finns även på Facebook (Duschdraperiet.se) och Instagram (@duschdraperiet.se) – följ oss gärna!

Undrar du något?

Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar!