Hoppa till innehåll

Vanliga frågor

För att förenkla för dig som kund har vi här samlat svaren på de vanligaste frågorna som vi möts av.

Kan jag ändra betalmetod efter avslutat köp?

I kassan kan du välja mellan flera betalningssätt, exempelvis faktura, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Klarna, som sköter våra betalningar, erbjuder även delbetalning. Vill du ändra ditt betalsätt efter att du lämnat kassan så kan du logga in på Klarnas app eller kontakta deras kundservice.

Jag vill ändra faktura- eller leveransadress på en redan lagd order.

Vänligen kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt eftersom ändringen måste ske innan ordern skickas från vårt lager.

Vilket mått är vanligast på duschdraperier?

Den absolut vanligaste bredden på duschdraperier är 180 cm. Höjden beror på om det skall hänga ovanför ett badkar eller inte. Med ett badkar brukar höjden 180 cm vara lagom, men en vanlig duschhörna är ofta designad för en höjd på 200 cm så att en normallång person kan gå under duschstången. De allra flesta av våra duschdraperier är av dessa mått, alltså antingen 180 x 200 eller 180 x 180. Vi anger alltid våra mått i ordningen bredd x höjd, dvs bredden först. Vi rekommenderar starkt att mäta din duschplats innan du beställer för att vara säker på att ditt draperi passar.

Vilket material är bäst när det gäller duschdraperier?

Detta är till viss del en smaksak men varierar också beroende på draperiets motiv. Våra draperier är i huvudsak gjorda av två olika material, antingen polyester eller PVC, som är en typ av plast och möjliggör att man kan se igenom draperiet.

Hur tvättar jag mitt duschdraperi?

Finns medföljande tvättråd bör dessa givetvis följas. Draperier i polyester går normalt att tvätta i maskin på låg värme. Vår rekommendation gällande PVC/plast-draperier är att torka dem rent med en trasa, eventuellt med ett milt rengöringsmedel för att få bort kalkrester.

Undrar du något annat? Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst, så ska vi göra vårt bästa för att ge dig tips eller råd.